Vse se začne in konča pri zdravju posameznika. Pomembno je, da ga vzdržujete, ga negujete in ohranjate. Je največje premoženje, ki ga posameznik premore.

Slovenija je, klub zmanjševanju socialnih pravic ima še vedno enega izmed najbolj socialnih zdravstvenih sistemov in imamo še vedno obsežne pravice iz obveznega zdravstvenega zavarovanja.  Žal se te pravice krčijo in skoraj nujno je že, da si doplačujemo kritja, ki jih krije dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Kako deluje zdravstveno zavarovanje?

Kot večina ljudi, ste prav gotovo že odkrili pomembnost zdravstvene oskrbe. Ugotovili ste, da ne pokriva vseh stroškov. Zdravstveno zavarovanje deluje po načelih socialne pravičnosti in solidarnosti med zdravimi in bolnimi, starimi in mladimi, bogatimi in revnimi.

Vendar ali je to dovolj?

Za nekatere da, za druge ne.

Zdravstveno zavarovanje ločimo na:


Vsekakor imate na voljo še samostojno zdravstveno zavarovanje za primer rizičnih bolezni. Zavarovalnica vam takoj ob potrditvi diagnoze izplača zavarovalno vsoto. Tako pridobite kar nekaj dodatnih sredstev, ki jih lahko porabite za dodatna zdravljenja. Več...


Potrebujete več informacij?

Lahko nam pišete na naslov info@nasvet.info, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 01/ 428-99-90, oz. 040/17 11 17.

New layer...
Zavarovalnica Sava Triglav Croatia zavarovanje Zavarovalnica Wiener Stadtische Allianz Slovenija Generali Zavarovalnica Vzajemna