Namen kolektivnih zavarovanj

je enak kot za individualna zavarovanja. Obstaja ena bistvena razlika. So veliko cenejša kot individualna! 

Komu so namenjena kolektivna nezgodna zavarovanja?

Ta zavarovanja niso namenjena le zaposlenim v podjetjih. Zelo priročno je tudi za sama podjetja.

Primer: nezgodna smrt ključnega kadra, odškodnino dobi podjetje. Z njo lahko pokrije stroške uvajanja in usposabljanja novega delavca. S tem zmanjšuje poslovni riziko.

 

Zavarovanje kot nagrada zaposlenim???

Kolektivno nezgodno zavarovanje je resnično dokazano najcenejši način nezgodnega zavarovanja oseb. Prihranite lahko tudi do 70%!

Primer:

  • nezgodna smrt: 50.000 €
  • nezgodna invalidnost: 100.000 €
  • dnevna odškodnina: 10 €

Premija za I. nevarnostni razred cena za 1 osebo znese le 10,02 €/mesec, če se oseba ta ista oseba zavaruje individualno, za to plača 33,39 €/mesec, torej več kot 3x več! Zato ne odlašajte ter zahtevajte svojo ponudbo!

 

Kolektivno nezgodno zavarovanje - uporabna vrednost za podjetja

Veliko podjetij uporablja to obliko zavarovanja kot :

  • nagrado za uspešne in lojalne delavce
  • zavaruje riziko izgube ključnih delavcev in stroške njiovega usposabljanja
  • omogoča zaposlenim cenejše zavarovanje, kot je individualno


Poudariti je potrebno, da se plačilo zavarovalnih premij odbija od osnove za odmero davka v kolikor je upravičenec zavarovalnine podjetje, sicer pa ne.

 

Želite izvedeti, kakšna bi bila ponudba za vaše podjetje?

Zahtevajte brezplačno ponudbo, vpišite svoje podatke ter napišite vaše vprašanje. V najkrajšem času vas bomo kontaktirali. Lahko pa nas pokličete tudi na telefon 01/ 428 99 90 ali na 040 17 11 17V tabeli (kliknite) je predstavljena cenovna razlika med kolektivnimi in individualnimi zavarovanji. Opazili boste, da so razlike in prihranek ogromen.Vir: slovenska zavarovalnica

Priporočamo, da naj se, v kolikor obstaja možnost, vsak zavaruje do maksimalno možno visoke zavarovalne vsote prek kolektivnih nezgodnih zavarovanj, razliko do priporočenih vsot pa naj sklene individualno.

V podjetju še nimate sklenjenega kolektivnega nezgodnega zavarovanja? Pokličite nas na telefon 01/ 428 99 90 ali na 040 17 11 17 ali pa nam pišite na info@nasvet.info.

Lahko pa zahtevajte brezplačno svetovanje

Zavarovalnica Sava Triglav Croatia zavarovanje Zavarovalnica Wiener Stadtische Allianz Slovenija Generali Zavarovalnica Vzajemna