Pogoji za uporabo spletnih strani

Uporaba
Pravila za uporabo spletnih strani so vidno označena in dostopna.

Uporaba spletne strani je dovoljena le tistim, ki so pravila prebrali in jih sprejeli. Zato vas prosimo, da natančno preberete opisane pogoje za uporabo, ki se nanašajo na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Če boste še naprej uporabljali spletno stran www.nasvet.info , ste pristali na ta pravila.

Namen
Te spletne strani so oblikovane z namenom omogočiti splošne in specifične informacije v zvezi finančno zavarovalniških produktov, hkrati pa obveščanju o naših storitvah.Avtorska zaščita
Vse vsebine na teh spletnih straneh so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vse vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v primeru pisnega soglasja lastnika spletnih strani. Pogoje določi lastnik spletnih strani za vsak primer posebej. V primeru objave, se teh vsebin ne sme spreminjati, poleg pa mora naveden avtor in spletna stran vsebine.

Vsebine, objavljenih na teh spletnih straneh, so avtorsko delo. Prepovedano jih je prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika spletnih strani.

Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: "NASVET © - Vse pravice pridržane".

Lastnik spletnih strani lahko uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Blagovna znamka
Spletna stran  www.nasvet.info nastopa pod registrirano blagovno znamko NASVET, katere imetnik je Blaž ZALAR. Uporaba te znamke v druge namene je izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.

Vsebine
Informacije na teh spletnih straneh so dane izključno v splošno izobraževalne in informativne namene. Določene informacije na teh spletnih straneh vsebujejo le osnovne informacije o proizvodih in storitvah, saj so tudi namenjene le splošni predstavitvi.
Nobena informacija o posamezni storitvi ali vsebini, vsebovana na spletni strani www.nasvet.info ni podana in tudi ni mišljena kot nadomestilo za finančne nasvet ali navodila za pravilno investiranje. Pomembno je, da v zvezi vseh svojih zadev s področja osebnih financ upoštevate nasvet svojega finančnega svetovalca.

Vse odločitve in tveganja, povezane z investiranjem, prevzema vsak posameznik zase.

Prav tako ne izključujemo eventuelnih strokovnih napak v vsebinah spletnih strani

Druge vsebine
Na spletnih straneh se pojavljanjo tudi vsebine, ki niso v okviru poslovne dejavnosti lastnika spletnih strani. Objavljene so izključno za namen boljšega razumevanja osebnih financ. Namenjene so kot izobraževalne vsebine in ne kot prodajno tržni produkt.

Lastnik registrirane blagovne znamke NASVET je z vso potrebno skrbnostjo pri podajanju in oblikovanju spletnih strani www.nasvet.info storil vse, da bi se prepričal, da so informacije na teh spletnih straneh res točne in podatki ažurni. Za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Lastnik spletnih strani si tudi pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Odgovornost
Niti lastnik spletnih strani www.nasvet.info niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo ki bi izhajala ali bi bila v zvezi z:

  • obstojem, dostopom ali uporabo teh spletnih strani
  • informacij, ki jih vsebujejo te spletne strani
  • nemožnosti uporabe informacij ali pomankljivosti v njihovi vsebini teh spletnih strani
  • kakršnekoli napake ali pomankljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.


Izobraževalne vsebine so namenjene vsem obiskovalcem z namenom, da vam z njimi pomagamo najti boljše in racionalnejše finančne rešitve. Z njimi vam podajamo naš pogled na finančne varčevalne navade in nasvete, kako izboljšati obstoječe finančno stanje. Da bi vam lahko pomagali, zbiramo tudi določene osebne podatke.

Zbiranje in varovanje podatkov
Na spletnih straneh zbiramo podatke o obiskovalcih naših spletnih straneh. Namen je izboljšati komuniciranje z uporabniki in pomoč pri uporabi naših spletnih strani. Izjavljamo, da bomo varovali vse podatke, katere boste posredovali ob registraciji na spletnih straneh www.nasvet.info ali ob izpolnitvi obrazca za osebno svetovanje. Spoštovali bomo vašo zasebnost.

Pravila glede varovanja podatkov so naslednja:

Podatki: Vsi podatki, ki so zahtevani za registracijo uporabnika, prijave in drugo so namenjeni izključno interni uporabi. Podatki nikoli niso dostopni tretjim osebam, razen v primeru pisne zahteve pristojnega sodišča

Varstvo osebnih podatkov: Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba, razen na zahtevo pristojnega sodišča. Podatki so namenjeni za učinkovitejšo in lažjo medsebojno komunikacijo pri uporabi informacijske spletne strani www.nasvet.info.

Registracija uporabnika:

Za uporabo spletnih strani ni potrebna prijava uporabnika. Vse vsebine so dostopne vsem uporabnikom


Prijava na prejemanje e-publikacije:

Na prejemanje e-publikacij se lahko prijavite le ob pogoju sprejemanja pravil teh strani.

Da je naročilo avtentično, morate prijavo uporabnika naročnika izvesti v dveh korakih:

  • Prvi korak: izpolnitev zahtevanih podatkov in potrditev vpisa na spletni strani
  • Drugi korak: na vaš e-naslov prejmete e-sporočilo, v katerem je navodilo za potrditev naročila in registracijo naročnika.


S tem tudi postanete registrirani uporabnik spletne strani. Zagotavljamo, da vas ne more brez vaše vednosti nihče prijaviti na prejemanje e-publikacij, razen v primeru, da pozna vaše dostopno geslo vaše e-pošte. V kolikor se to zgodi, se morate sami odjaviti s spletnih strani.

Odjave:

Za odjavo in izpis iz baze uporabnikov lahko za odjavo uporabite:

  • Naročniki na e-publikacije "Nasvet-Informacija-Priporočilo" se lahko kadarkoli odjavijo iz baze naročnikov s pomočjo obrazca na spletni strani v modulu "Obvestila" s klikom na povezavo Odjava obvestil ter vpisom prijavnega e-naslova.


Podjetje vas ne bo v nobenem primeru samo odjavljalo. Odjavo morate izvesti izključno vi sami.

Prepoznavanje uporabnikov
Na strani www.nasvet.info velja pravilo uporabe piškotkov (cookies) da:

  • onemogočimo večkratno pojavljanje pop-up okna z naročilom na e publikacije
  • omogočimo zaznavo uporabnikov na spletno stran in s tem hitrejšo prepoznavanje že registriranih uporabnikov. Ob tem ni potrebno ponovno vpisovati uporabniškega imena in gesla.


Zlorabe
V kolikor bi prišlo do zlorabe, nas o tem obvestite,da bomo lahko ustreno ukrepali.

Vdor in uničenje spletnih vsebin ali druge zlorabe na spletne strani je kaznivo in sodno preganjano. V teh primerih lastnik teh spletnih strani ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo uporabnikom zaradi nelegalno pridobljenih informacij. Prav tako ne prevzema nobene odgovornosti, če jih bo lahko prosto uporabljal, razmnoževal, razkrival in/ali širil drugim brez omejitev in brez navedbe vira.

Zavarovalnica Sava Triglav Croatia zavarovanje Zavarovalnica Wiener Stadtische Allianz Slovenija Generali Zavarovalnica Vzajemna