Odpiranje tehničnih pregledov

 

Dne 17.4.2020 je vlada v skladu s tem izdala Odlok, da prepoved ponujanja in prodajanja blaga in storitev za pravne osebe ali samostojne podjetnike posameznike, ki opravljajo naloge tehnične službe, strokovne organizacije in pooblaščene registracijske organizacije, velja le do 19. aprila 2020.

Podrobno o spremembi odloka z 17.4.2020:

 

Vlada z 20. aprilom sprošča prepoved opravljanja tehničnih pregledov in ostalih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil _ GOV.SI

 

Tako se s ponedeljkom 20.4.2020 odpirajo tehnični pregledi.

Vsi, ki že imate urejena podaljšanje avtomobilskih zavarovanj, lahko z 20.4.2020 opravilte vse potrebne postopke za registracijo vašega vozila.

V kolikor še niste uredili podaljšanja avtomobilskega zavarovanja, vam naša agencija to omogoča zelo enostavno in hitro  tudi v času epidemije korona virusa CoVID-19.

Še vedno pa do 17.maja  2020 velja prepoved ponujanja oziroma prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom šolam vožnje in pooblaščenim organizacijam s področja voznikov.

Podrobno o spremembi odloka z 17.4.2020 na tej povezavi ...

Vaša ekipa Moj nasvet d.o.o.

Zavarovalnica Sava Triglav Zavarovalnica Wiener Stadtische Allianz Slovenija Generali Zavarovalnica Vzajemna Prva Grawe Zavarovalnica